Zorgkapster Mieke, Manager

Zorgkapster Mieke, Manager

Hogeveld, Sammersbrug

Ik ben Mieke Bloemen, getrouwd, en heb een zoon . Ik werk sinds mijn 16de in het kappersvak en nu als manager van Kappers in de Zorg. In mijn vrije tijd ben ik zeer sportief en houdt mij bezig met fotografie. Ik heb ruim 15 jaar voor Team haarmode in Rijswijk gewerkt, waar van 9 jaar als bedrijfsleidster. Daarna heb ik gekozen om als zelfstandig ondernemer binnen woon en zorgcentra te gaan werken en verzorg nu de kappersdiensten op een groot aantal locaties van WZH. Het werken met ouderen bevalt mij heel goed, vooral het stukje zorg en aandacht wat daar bij komt kijken. Ik blijf echter graag op de hoogte van alle vernieuwingen wat betreft het kappersvak en houd mij goed op de hoogte via de vakbladen en om die reden ook aangesloten bij onze brancheorganisatie ANKO (Koninklijke algemene Nederlandse kappersorganisatie). Ik ben erg betrokken met ouderen en steun daarom ook Stichting Ouderenfonds.

Zorgkapster Mieke, Manager

Zorgkapster Grace,

Zorgkapster Grace,

Schoorwijck

Hallo, mijn naam is Grace en ben al vanaf mijn 18de kapper en werkzaam in kapsalon Schoorwijck. Ik vind het kappersvak nog steeds erg leuk om te doen. Als u meer van mij wil weten kom dan gezellig eens langs en neem plaats in mijn kappersstoel, de koffie staat klaar!

Zorgkapster Grace,

Zorgkapster Jessica,

Zorgkapster Jessica,

Schoorwijck

Al 17 jaar werk ik als zzp-er op donderdag en vrijdag, op de locatie in Schoorwijk, daarbij heb ik een kapsalon in een verpleeghuis. Voorheen werkte ik 10 jaar bij een bekende kappersketen, waar ik onze manager Mieke van ken. Door mijn ervaring met ouderen weet ik hoe belangrijk extra aandacht is.
Ik werk met veel plezier en voldoening, wanneer ik mijn klanten goed gekapt en met een lach de deur uit zie gaan, want het bezoek aan onze salon tevens een uitje .
U bent dan ook van harte welkom!

Zorgkapster Jessica,

Zorgkapster Jolanda,

Zorgkapster Jolanda,

Nieuw Heeswijk / Oosterheem

Ik ben Jolanda Glijn en ik ben ruim 30 jaar werkzaam als kapster waarvan zo’n 12 jaar in de zorg. Ik ben moeder van 2 volwassen zoons en dochter Melissa, die hier werkzaam is als schoonheidsspecialiste. Verder ben ik nog oma van drie heerlijke kleinkinderen, waar ik graag en regelmatig oppas. Ik vind het werken met ouderen iets extra’s toevoegen aan mijn vak. Het is heerlijk als mensen even uit hun kamer zijn en een uurtje persoonlijke aandacht en zorg krijgen, en zeker als ze wat somber of verdrietig binnen komen, weer met een stralende lach en een mooi gekapt hoofd weggaan! Daarom hoop ik dit nog jaren te kunnen blijven doen en zo nog veel mensen een fijn kappersbezoek te bezorgen.

Zorgkapster Jolanda,

Zorgkapster Nicole,

Zorgkapster Nicole,

het Anker, Schoorwijck

Hallo, ik ben Nicole en ben getrouwd met Joris en heb 3 kinderen, Debbie, Robin en Brian, 2 katten. Ik zit al 30 jaar in het kappersvak, waarvan 19 jaar met veel plezier als zorg kapper in het Anker. Ik hou van skien, paardrijden, en ben gek op dieren.

Zorgkapster Nicole,

Zorgkapster Petra,

Zorgkapster Petra,

het Anker

Hallo, mijn naam is Petra Klaassen, Ik ben 29 jaar kapster en doe dat nog steeds met veel plezier. Ik ben getrouwd en heb een zoon. Ik vind het heerlijk om met mijn gezin op de fiets op pad te gaan en hou erg van tuinieren en bloemschikken. Ik ben bekent met alle facetten van het kappersvak, en wil het mijn klanten graag naar hun zin maken. Ik hoop u een keer te mogen ontvangen in onze gezellige kapsalon in Het Anker, de koffie staat klaar.

Zorgkapster Petra,

Zorgkapster Dyenne,

Zorgkapster Dyenne,

Sammersbrug

Zorgkapster Dyenne,

Zorgkapster Marjolein,

Zorgkapster Marjolein,

Sammersbrug

Zorgkapster Marjolein,

Zorgkapster Silvia,

Zorgkapster Silvia,

De Strijp en Oosterheem

Hallo, ik ben Silvia van Raam. Ik ben getrouwd en heb een dochter. Ik beoefen het kappersvak vanaf mijn zestiende met veel plezier uit. Het werken met ouderen, somatische en psychogeriatriche mensen voegen wat extra toe aan mijn vak.

Zorgkapster Silvia,

Zorgkapster Jeannette

Zorgkapster Jeannette

Waterhof

Ik ben Jeannette en werk als kapster samen met een collega met veel plezier in De Waterhof. Wij vinden het fijn om "onze" wat oudere klanten te verwennen met een beetje extra aandacht, en daarbij te zorgen dat hun kapsel weer keurig in orde komt.En daar door gaan de cliënten weer tevreden bij ons vandaan!

Zorgkapster Jeannette

Zorgkapster Brenda

Zorgkapster Brenda

Waterhof

Hallo ik ben Brenda, en ben getrouwd en heb 3 kinderen.
Ik zit al 30 jaar in het kappersvak, en werk al 9 jaar in de Waterhof. Dit doe ik met heel veel plezier, en vindt het fijn om onze cliënten wat extra aandacht te geven. Het is leuk als de cliënten zich op gemak voelen en graag weer terug komen.

Zorgkapster Brenda

Zorgkapster Trudy,

Zorgkapster Trudy,

De Strijp

Zorgkapsters Irma en Margaret

Zorgkapsters Irma en Margaret

Prinsenhof

Wij zijn Margaret en Irma, we wonen allebei in Wateringen en houden van gezelligheid. We zijn ruim 35 jaar Kapster waarvan 10 jaar in de Zorg. Sinds Juni 2016 werken wij voor Kappers in de Zorg. Wij doen dit werk met heel veel liefde en plezier en vinden het heel fijn om onze cliënten een ochtend/middag in het zonnetje te zetten. U bent van harte welkom, gezellig bij ons op Locatie Prinsenhof.

Schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialiste

Alle salons op afspraak 06-29538100

Mijn naam is Manuela Luberti en ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en kapster.
Daarnaast ben ik getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik heb ongeveer tien jaar lang een kapsalon/ schoonheidssalon in Ggz Delfland, locatie Joris gehad en ook in Rivierduinen, locatie Leidschendam. Om verschillende redenen heb ik helaas moeten stoppen op beide locaties en ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in een commerciële leidinggevende functie. Maar aangezien ik het werken in de zorg de laatste jaren steeds meer ben gaan missen zou ik dat heel graag weer willen oppakken in de vorm van schoonheidsspecialiste op locatie. Ongetwijfeld zullen er mensen zijn die dit in vroegere jaren gewend waren te doen en dit waarschijnlijk weer heel prettig zullen vinden maar ook mensen die dit niet gewend zijn kunnen er baat bij hebben. Omdat een stukje uiterlijke verzorging, aanraking en zorg voor iedereen een weldaad kan betekenen. Juist bij deze doelgroep vind ik met name de aandacht en zachte aanraking een belangrijk gegeven. Dit is natuurlijk een behandeling die niet iedere week uitgevoerd hoeft te worden maar bijvoorbeeld iedere vier tot zes weken of gewoon naar behoefte. Ik zorg ervoor dat de huid intensief gereinigd word en pas een heerlijke massage en masker toe. Eventueel kan er nog gekozen worden voor het ontharen van bovenlip, kin en wenkbrauwen. Daarnaast is het ook mogelijk om een manicure behandeling te krijgen en kunnen de nagels gelakt worden. De behandelingen gaan volgens afspraak en vinden plaats in de kapsalons van kappers in de zorg.
Met vriendelijke groet,
Manuela Luberti