Zorgkapster Mieke, Manager

Zorgkapster Mieke, Manager

Hogeveld, Sammersbrug

Ik ben Mieke Bloemen, getrouwd, en heb een zoon . Ik werk sinds mijn 16de in het kappersvak en nu als manager van Kappers in de Zorg. In mijn vrije tijd ben ik zeer sportief en houdt mij bezig met fotografie. Ik heb ruim 15 jaar voor Team haarmode in Rijswijk gewerkt, waar van 9 jaar als bedrijfsleidster. Daarna heb ik gekozen om als zelfstandig ondernemer binnen woon en zorgcentra te gaan werken en verzorg nu de kappersdiensten op een groot aantal locaties van WZH. Het werken met ouderen bevalt mij heel goed, vooral het stukje zorg en aandacht wat daar bij komt kijken. Ik blijf echter graag op de hoogte van alle vernieuwingen wat betreft het kappersvak en houd mij goed op de hoogte via de vakbladen en om die reden ook aangesloten bij onze brancheorganisatie ANKO (Koninklijke algemene Nederlandse kappersorganisatie). Ik ben erg betrokken met ouderen en steun daarom ook Stichting Ouderenfonds.

Zorgkapster Mieke, Manager

Zorgkapster Grace,

Zorgkapster Grace,

Schoorwijck

Hallo, mijn naam is Grace en ben al vanaf mijn 18de kapper en werkzaam in kapsalon Schoorwijck. Ik vind het kappersvak nog steeds erg leuk om te doen. Als u meer van mij wil weten kom dan gezellig eens langs en neem plaats in mijn kappersstoel, de koffie staat klaar!

Zorgkapster Grace,

Zorgkapster Jessica,

Zorgkapster Jessica,

Schoorwijck

Al 17 jaar werk ik als zzp-er op donderdag en vrijdag, op de locatie in Schoorwijk, daarbij heb ik een kapsalon in een verpleeghuis. Voorheen werkte ik 10 jaar bij een bekende kappersketen, waar ik onze manager Mieke van ken. Door mijn ervaring met ouderen weet ik hoe belangrijk extra aandacht is.
Ik werk met veel plezier en voldoening, wanneer ik mijn klanten goed gekapt en met een lach de deur uit zie gaan, want het bezoek aan onze salon tevens een uitje .
U bent dan ook van harte welkom!

Zorgkapster Jessica,

Zorgkapster Jolanda,

Zorgkapster Jolanda,

Nieuw Heeswijk / Oosterheem

Ik ben Jolanda Glijn en ik ben ruim 30 jaar werkzaam als kapster waarvan zo’n 12 jaar in de zorg. Ik ben moeder van 2 volwassen zoons en dochter Melissa, die hier werkzaam is als schoonheidsspecialiste. Verder ben ik nog oma van drie heerlijke kleinkinderen, waar ik graag en regelmatig oppas. Ik vind het werken met ouderen iets extra’s toevoegen aan mijn vak. Het is heerlijk als mensen even uit hun kamer zijn en een uurtje persoonlijke aandacht en zorg krijgen, en zeker als ze wat somber of verdrietig binnen komen, weer met een stralende lach en een mooi gekapt hoofd weggaan! Daarom hoop ik dit nog jaren te kunnen blijven doen en zo nog veel mensen een fijn kappersbezoek te bezorgen.

Zorgkapster Jolanda,

Zorgkapster Nicole,

Zorgkapster Nicole,

Leilinde

Hallo, ik ben Nicole en ben getrouwd met Joris en heb 3 kinderen, Debbie, Robin en Brian, 2 katten. Ik zit al 30 jaar in het kappersvak, waarvan 19 jaar met veel plezier als zorg kapper in het Anker. Ik hou van skiën, paardrijden, en ben gek op dieren.

Zorgkapster Nicole,

Zorgkapster Petra,

Zorgkapster Petra,

het Anker

Hallo, mijn naam is Petra Klaassen, Ik ben 29 jaar kapster en doe dat nog steeds met veel plezier. Ik ben getrouwd en heb een zoon. Ik vind het heerlijk om met mijn gezin op de fiets op pad te gaan en hou erg van tuinieren en bloemschikken. Ik ben bekent met alle facetten van het kappersvak, en wil het mijn klanten graag naar hun zin maken. Ik hoop u een keer te mogen ontvangen in onze gezellige kapsalon in Het Anker, de koffie staat klaar.

Zorgkapster Petra,

Zorgkapster Marjolein,

Zorgkapster Marjolein,

Sammersbrug

Zorgkapster Marjolein,

Zorgkapster Silvia,

Zorgkapster Silvia,

De Strijp

Hallo, ik ben Silvia van Raam. Ik ben getrouwd en heb een dochter. Ik beoefen het kappersvak vanaf mijn zestiende met veel plezier uit. Het werken met ouderen, somatische en psychogeriatriche mensen voegen wat extra toe aan mijn vak.

Zorgkapster Silvia,

Zorgkapster Brenda

Zorgkapster Brenda

Waterhof

Hallo ik ben Brenda, en ben getrouwd en heb 3 kinderen.
Ik zit al 30 jaar in het kappersvak, en werk al 9 jaar in Waterhof. Dit doe ik met heel veel plezier, en vindt het fijn om onze cliënten wat extra aandacht te geven. Het is leuk als de cliënten zich op gemak voelen en graag weer terug komen.

Zorgkapster Brenda

Zorgkapster Sabine

Zorgkapster Sabine

Vliethof

Mijn naam is Sabine Stradmeijer.
Ik ben sinds 14 jaar werkzaam als kapster, eerst in een kapsalon toen als ambulant zelfstandige en nu ook als ( ZZP) zorgkapper in Vliethof.
Het werken met ouderen geeft mij veel voldoening omdat ze even afleiding hebben en daarbij wordt hun haar ook weer naar hun wens verzorgt. Even een praatje maken of een luisterend oor geven hoort erbij. Ik vind het vak heerlijk omdat het afwisselend is en als mensen dan blij en tevreden weg gaan is het voor mij ook geslaagd!
U kunt met alles bij mijn terecht; verven, knippen, permanenten, watergolven coupe de soleill.
Hopelijk tot snel !

Zorgkapster Avin

Zorgkapster Avin

Oosterheem

Mijn naam is Avin Spindari en ik knip al ruim 15 jaar. Ik vind het heel erg leuk om mensen blij te maken met een nieuw kapsel of om mensen een extra verzorging voor de haren mee te geven. Ik beleef veel plezier in het werk dat ik doe en dit zie je ook terug op de manier hoe ik met klanten om ga. Verder heb ik ook een lange tijd in de zorg gewerkt en vind het ook heel erg leuk om te werken met ouderen. Daarom lijkt het mij ideaal om deze twee ervaringen en activiteiten te combineren bij WZH in Oosterheem als zorgkapper.